Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)

Tillägg av frågealternativ

I samtalsmall för medarbetarsamtal (& utvecklingssamtal) önskar jag att man kan välja ”självskattning” som alternativ. Detta alternativ skulle vara i form av en pil där man skriva in ord eller kortare mening på respektive sida(se bifogad bild). Som medarbetare (elev, chef eller liknande) skall man kunna markera hur man ligger till på denna skala.

Bifoga filer:
Du måste vara inloggad för att se bifogade filer.

Hej!
Just den typ av frågor finns inte i samtalseditorn men det finns flervalsfrågor där den som skapar mallen själv kan välja lite olika sätt för svar så det går att göra något liknande. Det bör finnas exempel på det i vår dokumentation till den som skapar mallar samt även exempel i Skolbanken.
Britt på Unikum

Detta är jag med på men det blir ju långt ifrån lika visuellt. Jag förstår att detta kan vara svårt att få till. Ett förslag är liknande de 4 sur-glad figur som finns att välja. Det skulle kunna vara en pil som innehåller 10 ringar (se bifogad bild) där man klickar på en ring som tydliggör var man anser att man befinner sig.

Det fixar ni 😉

Bifoga filer:
Du måste vara inloggad för att se bifogade filer.

Hej!
Vi har inga aktuella planer på fler svarsalternativ men det finns något som heter ”Alternativfråga” och där kan man på lite fiffiga sätt åstadkomma något liknande som dessutom är visuellt synligt på likartat sätt.
Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.