Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)

Stängd uppgift

Hur hittar jag uppgifter som jag stängt? Jag hittar dem inte någonstans …

Hej!
Du hittar dem i arkivet. Gå in på en elev, Planering, Uppgift och sen på Arkiv så visas den.
Håller dock med om att det saknas arkiv för lärarens egna uppgifter/klassens eller gruppens uppgifter. Är det det du önskar?
Britt på Unikum

Det är precis det jag menar och jag har testat men jag hittar ingen arkivikon på uppgifter, bara på uppgifter. se de bifogade bilderna

Attachments:
You must be logged in to view attached files.

Hej!
Om du går till en klass/grupp och klickar på Planering och Uppgifter samt väljer en spevcifik uppgift, en öppen, kommer du till en ny sida där det finns en ”Arkiv”-knapp.
Klicka på den så får du upp gruppens alla stängda uppgifter.

Självklart ska den Arkivknappen visas direkt i översikten så det ska vi ändra på men du kommer i alla fall åt dem nu hoppas jag 🙂

Britt på Unikum

Hej Britt

För att detta ska fungera krävs att man har kopplat en uppgift till en planering, eller hur? Om man inte gjort detta är uppgiften omöjlig att få fram, öppna igen eller titta på vid senare tillfällen. Den funktionen måste ni ha och jag vill minnas att den fanns innan på såväl elevsida som klassida.

Hej!
Nej det går bra oavsett- Arkivet har hamnat lite snett så du behöver gå till gruppen, öppna valfri uppgift och sen arkiv så hittar du alla stängda.

Vi ska se till att återställa arkivet till översiktssidan.
Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.