Visar 1 svar - 1 till 4 (av 4 totalt)

Notiser för kommentarer

Hej!
Skulle vara bra om det gick att välja ( exempelvis en valbar ruta att kryssa) att alla i en specifik grupp kan få notiser varje gång en kommentar skrivs på ett inlägg. För som det är nu så får ju bara den som skrivit inlägget och den som kommenterat men inte alla i gruppen. Förstår om många exempelvis föräldrar inte vill ha så många notiser på allt men för oss pedagoger som använder en grupp att kanske diskutera eller fråga i så vore det bra. Och då kan ju ett alternativ vara att ha en valbar ruta att kryssa 😊 så att funktionen finns att välja.

Jag håller helt med!! Att behöva titta igenom alla inlägg för att se om någon kommenterat känns inte optimalt för det arbetet vi har, det tar alldeles för mycket tid från barnen. Mycket bättre med en funktion där det kommer som en händelse att någon kommenterat, till alla som är med i ”gruppen” 👍

Hej!
Vi får klura vidare på det. Kanske alla ska få notis om man har kryssat i att alla kan redigera men att göra det generellt tror jag inte på för då blir det väldigt många notiser till många som inte vill ha. Förstår dock behovet 🙂
Tänker mig isåfall att det bara ska gälla personal för att alla föräldrar ska få notis om någon kommenterat är väl kanske inte det ni vill eller?
Britt på Unikum

Hej! Jag tycker också att det vore bra att kunna välja att få notiser om kommentarer. Håller med Frida ovan, att behöva titta igenom alla inlägg för att se om någon kommenterat känns krångligt.

Hej! Vi har diskuterat olika typer av ”följ inlägget”-alternativ. Vi har inte landat i hur vi skulle vilja göra, men är medvetna om att behovet finns! Jag noterar era önskemål och behov.

/Mikaela

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.