Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)

Moderna språk – Elevens val och Moderna språk – Språkval

I tabell över ämnena framgår att det finns både moderna språk språkval och moderna språk elevens val. Det skapar en aning förvirring. Jag skulle vilja ta bort moderna språk elevens val. I den förvalda tabellen Kunskaper står det bara Moderna språk elevens val ej Moderna språk – språkval. Hur kan jag ändra detta?

Hej!
Du kan inte ändra detta eftersom Unikum har lagt in alla ämnen som finns i läroplanen och dessa finns alltid med som valbara.
Men jag är lite osäker på vad du egentligen menar så ge gärna ett konkret exempel, vilken vy du menar och är det enskild ele, klass eller skolan du är på när du ser detta?
Britt på Unikum

Hej!

Frågan gäller varför inte ämnet Moderna språk – språkval dyker upp i vyn Kunskaper när jag går in där via min franskagrupp. I den vy som öppnas då finns endast Moderna språk – elevens val.

Om jag däremot klickar på hela klassens ikon (istället för franskagruppens)och sedan på Kunskaper, så kommer det upp en fullständig översikt med både Moderna språk – språkval och Moderna språk – elevens val.

Med vänlig hälsning, Anna

Hej!
Om din franskagrupp är en undervisningsgrupp så verkar den vara kopplad till fel kursplan helt enkelt. Ta upp det med er skoladmin eller kommunadmin så får de åtgärda detta.
Det är viktigt att det är rätt så att du bedömer i rätt ämne.
Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.