Visar 1 svar - 1 till 2 (av 2 totalt)

Matris uppdateras inte för alla elever

Jag försöker uppdatera mina matriser i mina planeringar för att ge eleverna feedback på resultatet av ett prov. Cellinnehållet uppdateras inte för majoriteten av eleverna. För *en* av eleverna i en av klasserna kan jag klicka och cellen blir grön. För övriga elever fungerar detta inte längre. Detta har fungerat utan problem förut. Tittade på ajax-responsen (se nedan) och teacherClicked uppdateras inte för de flesta elever, utom då för den eleven i en klass det fungerar för. Åker tyvärr bort om ett par timmar, så kan inte ge mer info nu förrän efter påsklovet.

{id: 2966061331, userClicked: false, teacherClicked: false,…}
body
:
”Eleven har grundläggande kunskaper om materiens uppbyggnad, oförstörbarhet och omvandlingar och andra kemiska sammanhang och visar det genom att ge exempel på och beskriva dessa med viss användning av kemins begrepp, modeller och teorier. ”
clicked
:
false
id
:
2966061331
teacherClicked
:
false
userClicked
:
false

Hej!
Föreslår att du skickar in det här med ett konkret exempel på vad du gör med vilken elev/matris/planering och från vilken enhet/webbläsare och vad som blir fel.
Helst via er kommuns centrala support men annars via kontakt@ @unikum.net så får vi testa det.

Prova gärna med en annan webbläsare7dator eller om du kör Crome, rensa cachen och prova igen för ibland blir det ”skräp” där som kan störa lite av varje.
Det är inget vi hört från någon annan så det verkar vara något lokalt eller nåt med matrisen i sig.
Britt på Unikum
Britt på Unikum

Ja, kör med chrome. Det fungerar nu för ett par elever till jag testade med, så kanske cache som expirerat. Jag skickar om det händer igen. (Skumt, för chrome skickade ändå xhr och fick 200 som status, så jag antog att det inte var cache inblandad). Tack för svar!
Daniel

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.