Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)

Markera delar i "Visad Kunskap"?

Hej! Jag söker efter svaret om man kan markera delar i Kunskapskraven. Hittade en gammal tråd men inga svar. Det hade varit mycket önskvärt att det gick att göra så. Helt nödvändigt egentligen 😉 Jag har hittills markerat i en matris i stället som har en annan uppdelning.

Hej!
Av många skäl har vi valt att inte dela upp dem i mindre delar så det går i dagsläget inte att markera delar av ”de blå” tabellerna.
Man kan länka planeringar till kunskapskrav vilket kanske kan hjälpa eller så kan man komplettera med grön matris på elevnära språk i planeringen.
Det finns lite olika möjligheter här.
Britt på Unikum

jag tänker inte att själva rutorna måste delas upp utan att man kan skulle kunna måla med en överstrykningspenna så som de gör i de filmer vi ser från skolverket om hur bedömning blir betyg. Man kan ju stryka över i en pdf-fil tex. Något sådant verktyg finns inte att få till?

frågar senaste frågan igen… om typ funktionen överstykningspenna, Så det blir så som de visar i skolverkets filmer. Om man inte kan göra så behöver jag verkligen få matrisen i Musik delad. Att spela trummor är absolut inte samma som att spela melodispel…

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.