Visar 1 svar (av 1 totalt)

Kopiera till lärlogg

Hej. Jag vill skicka info till några stycken i en klass. Då skriver jag på bloggen och kopierar och väljer elever och sen måste man förhandgranska. Sen publicerar jag. När jag sen kollar bloggen står det utkast. Har jag då skickat till de barn jag valt??
Häls marcus

Hej!
Det står vilka elever som fått en kopia till sina Lärloggar och om de är publicerade eller ej beror på vad du valt när du kopierade. Då kan du ju välja på kopiera och spara utkast, kopiera och publicera eller kopiera och e-posta.
Sen kan man välja om Blogginlägget ska publiceras eller ej. Ofta kan man ha ett Blogginlägg som är publicerat som man vill kopiera till elevernas Lärloggar och fylla på med personlig info för respektive elev.
Om du bara vill ha samma inlägg till fler elever kan du gå till en Elev, lägga in i denns Lärlogg, publicera och sen kopiera till övriga så du kan göra på lite olika sätt beroende på vilket behov du har.
är du osäker så föreslår jag att du går till en av eleverna du kopierat inlägget till och kikar om det ligger där och är publicerat.
Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.