Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)

Kopiera samtalsmall

Jag försöker kopiera en samtalsmall från förra året, men det går inte att spara när jag bytt namn. Behöver hjälp!

Hej!
Om du står på rätt stället vilket jag gissar att du gör eftersom du hittar den mallen du vill kopiera så ska du kunna spara den nya såvida du inte har ”kopia” i namnet för det får man inte.
Får du annars något felmeddelande eller vad händer?
Lyckas du klicka på Kopiera, byta namn men sen inte spara eller när blir det fel?
Britt på Unikum

Jag byter namn och tar bort kopia, men när jag tryckt på spara så blir den knappen lite suddig och när man håller markören över sparaknappen så är det en röd ring med ett diagonalt streck i, och sedan är inte samtalsmallen sparad…

Hej!
Har den inte sparats som utkast då?
Du måste stå på rätt ställe dvs i Skolan där den ska sparas och där du är admin, annars går det inte. Föreslår att du kollar med er centralt Unikumansvarige eller någon annan hos er som är kunnig om det inte funkar för det är inget problem med editorn, jag gör själv mallar idag.
Britt på Unikum

Jag är inne på rätt skola och försöker kopiera en samtalsmall som jag själv gjorde förra året. Bytte namn precis som förut, och det blev lika knasigt igen. Tryckte på granska, och då funkade det ett tag att skriva och spara, men sedan bara händer något och jag är tillbaka i samtalsmallen jag vill kopiera och den nya finns inte sparad. Jag är en av skolans administratörer, och vi har ingen annan att fråga.

Hej!
jag har provat som dig i din skola och det funkar fint. Det finns massor av utkast som sparats så städa gärna lite bland dom också sen.
Funkar att publicera. Jag använder Crome.
Har du problem med Crome så är mitt tips att rensa cachen ifall nåt skräp där stör, eller prova en annan webbläsare.

Britt på unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.