Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)

Kalenderfunktionen

Hallå! Jag har lagt till mina barns inviduella kalendrar till min Google-kalender men att vad jag kan se är samtliga utan händelser. Jag har ett önskemål om att händelser som luskamningsdagar, studiedagar etc läggs in i respektive Unikumkalender om det är möjligt.

Om det är så att skoladministratör/lärare behöver lägga in kalenderpost för varje barn är det självklart att det blir för mycket jobb, om det däremot endast blir ett inlägg per avdelning/klass så kanske det är genomförbart?

Tack på förhand och tack för att ni tar väl hand om våra barn! 🙂
MVH Johan

Hej!
Unikum har ingen kalender så de poster du kan synka, för ditt barn, till din kalender är endast de saker som är tidssatta i Unikum vilket i dagsläget är uppgifter och samtalstider.
övriga händelser behöver skolan lägga in i en etern kalender som ni alla får tillgång till.
Britt på unikum

Hej.
Jag arbetar som lärare och har också fått frågan från förälder om kalendern som de kan se när de loggar in på Unikum. Är det något som Unikum arbetar på att skaffa? Ett bra sätt att kommunicera med föräldrarna.

Hej!
Nix inte direkt men man kan prenumerera på tidssatta händelser till en iCAL tex Google Calander.
Dessutom kommer vi snart med Unikum familj där vårdnadshavarna lätt kommer att hitta aktuella händelser i kronologisk ordning via den appen.
Här finns info om den (mer kommer när den finns tillgänglig för alla):
http://nyheter.unikum.net/pa-gang-i-unikum/unikum-familj-ny-enkel-och-fin/
Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.