Visar 1 svar - 1 till 4 (av 4 totalt)

Går inte att skriva i planeringarna

Jag kan inte redigera i mina planeringar. Det går inte att skriva alls. När jag granskar en planering ser jag allt som är skrivet men när jag klickar på redigera försvinner det jag redan har skrivit och det går inte att skriva i planeringen. Vad är det för fel?

Hej!
Det ska fungera nu och jag hoppas du har sett det meddelande vi hade i Unikumtjänsten om hur de som hade problemet skulle kunna åtgärda det på egen hand.
Britt på unikum

Jag har försökt lägga in Uppgifter i en av mina Planeringar. Det fungerar i skolbanken men Uppgifterna dyker inte upp hos eleverna som tilldelats planeringarna. De ser endast den gamla varianten utan uppgifter. Hur åtgärdar jag detta? Varför synkas det inte?

Hej!
Eftersom många elever i olika klasser kan använda samma planering med uppgifter i så visas inte uppgifter du lägger till efter att du tilldelat.
Förslaget är att du istället lägger nya uppgifter direkt i klassen/gruppen och kopplar till rätt planering.
Förstår att det inte är helt enkelt att greppa så vi ska se över det här framåt så att det blir tydligare.
Britt på Unikum

Känns mindre användarvänligt att man måste gå in och lägga till uppgifter alla klasserna och sedan ändras det inte i skolbanken?

Har man 10 nya uppgifter att lägga till i en planering och 3 klasser att lägga till i blir det 30 uppgifter som ska in och läggas till och ska man sedan uppdatera skolbanken är det 10 till, alltså 40 st som ska som behöver läggas in istället för om det är som ni skriver på sidan att förändringarna syns i de klasser som tilldelats planeringen. Då räcker det med att ändra och lägga till i ursprungsplaneringen alla uppgifter man vill och sedan dyker de upp i Planeringen i de tilldelade klasserna. Inlämningsdatum mm kan man väl gå in i efterhand och skriva.

Gunnar i Falkenbergs kommun

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.