Visar 1 svar - 1 till 6 (av 6 totalt)

Fösvunna verktyg

Hej
Har fått frågan från elever och föräldrar vart ”Mina verktyg” har tagit vägen när de loggar in från telefon. Eleverna har tex haft en länk till schemat under ”Mina verktyg”. Hittar inte denna funktion när jag loggar in själv via mobilen men den finns när jag logga in via dator.

Hej!
Eftersom telefonen har så liten skärm har vi valt att rensa lite på startsidan och dolt mindre viktiga saker under de 9 små prickarna längst upp till höger.

Här finns mer info om hur det är numera:

http://unikum.freshdesk.com/support/solutions/articles/11000029610-hur-skiljer-sig-navigering-pa-mobilen-plattan-fran-den-pa-datorn-

Hoppas det hjälper.
Britt på Unikum

Tackar för info. Tyvärr hjälper det inte vårdnadshavarna som inte har ”mina verktyg”. Tidigare har de kommit åt sina barns verktyg. Jag får många önskemål från föräldrar som vill ha tillgång till de länkar vi lagt upp åt eleverna, tex till scheman o matsedlar mm. Finns det någon möjlighet för vårdnadshavare att se sina barns verktyg på mobilen?

Hej!

Du har faktiskt hittat en bugg, så jag ska rapportera den, och då kommer våra utvecklare att rätta den så fort som möjligt! Det ska fungerar på samma sätt på datorn, som på telefonen, dvs en förälder ska se sitt barns verktyg även där.

Mvh Marie på Unikum

Hej igen. Buggen verkar finnas kvar. Det fungerar om man använder sig av appen men inte om man loggar in från start.unikum.net som många väljer att göra.

Med vänlig hälsning Robert

Hej!

Ja, buggen är tyvärr olöst fortfarande, men om jag fattar dej rätt, så är det ”bara” i webbläsaren på telefonen som det inte fungerar? Dvs det fungerar i appen?
Mvh Marie på Unikum

Tyvärr får jag nog backa på att det fungerar i appen. Det fungerar bra för elever men föräldrar kan inte komma åt sina barns verktyg via app eller via inlogg från start.unikum.net om de använder android/iphone. Från dator och ipad kommer man åt verktygen.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.