Visar 1 svar - 1 till 5 (av 5 totalt)

Extra anpassningar

Hej
När vi utvärderar extra anpassningar så skapas en logg med datum under Händelser. Där hittar man äldre utvärderingar vilket är väsentligt. Detta sker dock inte alltid. På några elever finns i stort sett inga utvärderingar registrerade trots att det gjorts. De jag skrivit idag registrerats på vissa elever men inte på andra. Är detta en bugg eller styrs funktionen på något annat sätt?

Hej!
Varje gång någon sparar en ändring ska det synas i loggen. Vad händer menar du?
Britt på unikum

Hej!
testade lite och det skrivs inget i händelseloggen när du skriver i Utvärderingsrutan. Den är tänkt att använda när anpassningen avslutas så den är inte med.
Kanske den borde?
Britt på Unikum

Om jag inte minns fel så var skolinspektionen ut och kollade just på utvärderingar av Åp och anpassningar senast de var hos oss. Extra anpassningar skall utvärderas. Loggas inte utvärderingarna så försvinner de när man utvärderar nästa gång.

Hej!
Syftet med utv.rutan för Extra anpassningar är att den ska göras i samband med att anpassningen avslutas.
För att få historik och ha aktuell info aktivt tänker jag att den kan avslutas och ny startas om något från en tidigare kvarstår.
Vi kommer oavsett arbetssätt troligen se till att visa loggning även för utvärderingsrutan men det bör inte vara något hinder att arbeta som det är tänkt.
Har faktiskt inte hört detta från något annat håll och det är många som arbetar med Stödinsatsverktyget.
Hoppas det var begripligt 🙂
Britt på Unikum

Det låter mycket bra med loggning, vi har tankar på att de extra anpassningarna ska utvärderas två ggr. Då är det ju bra om det dokumenteras rätt.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.