Visar 1 svar - 1 till 3 (av 3 totalt)

Direktlänk

Hej, jag har fått flera frågor från vårdnadshavare om man inte kan komma direkt till Unikum? Jag brukar maila veckobrev och annat och ibland hänvisa till matriser och bedömningar på Unikum. När de läser vill de kunna komma direkt dit. Jag antar att det har något att göra med säkerhet att man måste logga in för att kunna se mer?

Hej!
De notiser tex Vårdnadshavare får i mailen länkar till Unikum och för att komma in där behöver man logga in. Hur bestämmer varje kommun.
Det är viktigt och informationen ska skyddas av minst ID och lösenord men vissa kräver eller har valt tex BankID.
När du skickar veckobrev föreslår vi dock att du använder ”e-posta” för då behöver man inte logga in för att läsa utan kan läsa direkt i mailen.
/Britt på Unikum

Som en följdfråga på detta inlägg så undrar jag om det går att få notiser från unikum-appen. Vanligtvis får föräldrar mail om något uppdaterats på unikum men inga direkta notiser från appen. Går det att göra? Samma sak om en förälder kommenterar ett blogginlägg eller lärloggsinlägg så får vi inga notiser om det..

Hej!
Om du menar pushnotiser så att det visas en liten ”notisplopp” 🙂 vid appsymbolen så är det på gång men om man loggar in i Appen nu så hittar man notiser även där på samma sätt som vanligt.
Britt på unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.