Visar 1 svar (av 1 totalt)

Kopiera och klistra in i bloggen…

Hej! Vi skriver 2 likadana veckobrev i 2 parallellklasser och brukar därför först skriva det i den ena klassens klassblogg och sedan kopiera hela texten och klistra in i den andra klassens klassblogg. När vi skriver veckobrev vill vi gärna ha lite mellanrum mellan olika ”ämnen”, det funkar bra att skriva det så, men när vi kopierar och klistrar in blir all text i en enda följd, se bifogad bild. Väldigt osmidigt att läsa. Så har det inte varit förut, har gjort såhär i typ 10 år och det har alltid fungerat förut, men fungerar inte sedan denna HT. Tips tas tacksamt emot.

Attachments:
You must be logged in to view attached files.

Hej!
Förslagsvis skriver ni inlägget direkt i gruppens/klassens Meddelanden (som ersätter Lärloggen för Information) och kopierar detta till övriga grupper sedan. Då behöver ni intre skriva om.

Tyvärr är inte Kopiera klart för meddelanden så om ni vill använd Lärloggen ett tag till då kan ni kopiera till önskade grupper från originalet.

Det har man kunnat länge och vi föreslår alltid att man skriver allt direkt i Unikum för att undvika formateringsfel oc för att slippa bilagor (som ofta är svårlästa i mobiler et.c.)

https://unikum.freshdesk.com/support/solutions/articles/11000031428-skriva-samma-l%C3%A4rloggsinl%C3%A4gg-till-flera-grupper-kopiera

Britt på Unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

  • För att skriva inlägg loggar du först in på Unikum som vanligt. Sedan kan du logga in i forumet med knappen nedan.

    Om du brukar logga in via din kommuns eller skolas hemsida skall göra det som vanligt först. Därefter klickar du på knappen "Logga in med Unikum" nedan.

  • Forumkonto är till för dig som inte kan logga in till forumet med ditt vanliga Unikum-konto.