Visar 1 svar - 1 till 2 (av 2 totalt)

Inlagd data som försvann

Jag dokumenterar fler än trehundra elevers lärande kontinuerligt under Planering.Jag använder pedagogisk planering för att vi ska ha gemensam insyn i arbetsområdena och arbetsgången. jag använder Uppgifter för att få elevers reflektioner på eget lärande och i bedömningsmatriser ligger en kommungemensam matris där jag och elever fyller i visat lärande. Så gott under alla år men nu hände det något. Varje terminsslut skriver jag under Kunskaper, jag sammanfattar och skriver in utvecklingsmål och så för jag över till ”den blåa matrisen”. Dröm om min förvåning när det i flera klasser inte fanns kvar. Inget digitalt spår alls!Som om jag inte gjort det jag vet att jag gjort! Det är ju helt oacceptabelt!!! Unikum, kommunen eller vem ska svara på vad som hände?

Hej!
Du behöver vända dig till centralt ansvarig i din kommun och tydligt beskriva vad det är som inte är som det ska.
Inget som sparats i Unikum ”försvinner” så har du publicerat bedömningar och markeringar i kunskapskravstabeller och sett att det publicerats finns det där. Utan detaljerad info kan vi inte kolla upp så vänd dig till kommunens Unikumsupport så får de kolla och om det behövs vända sig till oss för vidare hjälp.
Britt på Unikum

Detta hände mig igår kväll. På vissa elever finns mina nya kommentarer kvar och på andra inte.Och då har jag gjort på samma sätt på alla…

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

  • För att skriva inlägg loggar du först in på Unikum som vanligt. Sedan kan du logga in i forumet med knappen nedan.

    Om du brukar logga in via din kommuns eller skolas hemsida skall göra det som vanligt först. Därefter klickar du på knappen "Logga in med Unikum" nedan.

  • Forumkonto är till för dig som inte kan logga in till forumet med ditt vanliga Unikum-konto.