Visar 1 svar (av 1 totalt)

Flytta matris

Hej!

Jag försöker hjälpa en lärare som har lagt en matematikmatris under pedagogiska planeringar. Går det att flytta den till matriser utan att bedömningen försvinner?

Hälsningar,
Sofia

Hej!

En grön matris som är inlagd i en pedagogisk planering i Skolbanken och sen tilldelas, visas under fliken Planering (eftersom Unikum anser att den är en del av planeringen)
Skapar man däremot en grön matris i Skolbanken som en fristående matris och tilldelar, hmnar den under knappen Planering men fliken Matriser istället.

Det är således inget man kan ändra utan att göra om den som en grn matris om den nu ligger i en planering.

Jag brukar rekomendera att man skapar matriserna fristående först och sen kopierar in i en planering eftersom det då är enklare att återanvända dem i en annan planering.

Du kan däremot tyvärr inte nu plocka ut den ur planeringen och få den som en separat matris.Isåfall måste det göras en ny och då finns ju inga tidigare bedömningar i den nya när den tilldelas, så blir nog rätt mycket extrajobb tyvärr.

britt på unikum

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

  • För att skriva inlägg loggar du först in på Unikum som vanligt. Sedan kan du logga in i forumet med knappen nedan.

    Om du brukar logga in via din kommuns eller skolas hemsida skall göra det som vanligt först. Därefter klickar du på knappen "Logga in med Unikum" nedan.

  • Forumkonto är till för dig som inte kan logga in till forumet med ditt vanliga Unikum-konto.